Barion Pixel

A Yonibugyi egyszerűbbé teszi a menstrucáiód

Tőlem minden Nőnek

A kezdetek...

Sziasztok! Krámer Szilvia vagyok a YoniPanties szerelemprojekt megálmodója. A YoniPanties története 2 éve kezdődött, amikor elkezdtem tudatosabban foglalkozni azzal, mennyire károsak a női egészségre a klórral fehérített betétek, a kórokozókat is magukba szívó tamponok. 

Tini korom óta ódzkodtam a tamponhasználat gondolatától, a betét pedig sokszor okozott kellemetlen bőrirritációt. Olyan megoldást kerestem, ami nemcsak kényelmes viseletet jelent, de megbízható és környezettudatos is. Fontosnak tartottam, hogy ha nem is élek tökéletes zero waste életet, megtegyek még egy lépést azért, hogy ne termeljek feleslegesen szemetet a vérzésem idején sem. 

 

“Olyan megoldást kerestem, ami nemcsak kényelmes viseletet jelent, de megbízható és környezettudatos is.

Sokáig kísérleteztem a különböző újrahasználható, zero waste menstruációs termékekkel, amelyek közül számomra egyértelműen a menstruációs bugyik váltak be a legjobban. A bugyikat külföldről rendeltem, rengeteg márka termékeit kipróbáltam. Szerettem volna, ha a vérzésem minden napján teljes biztonságban és kényelemben érezhetem magamat. Mindezt olyan erősségű, anyagú, fazonú és színű bugyiban, amihez éppen csak kedvem van – kompromisszumok nélkül. A bugyikat kezdetben a biztonság kedvéért még csak itthon próbálgattam… Aztán szépen lassan összeállt az álombugyi-kollekcióm! 

Megtaláltam azokat a bugyikat, amelyek leginkább hasonlítanak a hétköznapi pamutbugyikhoz, de megfelelő biztonságot nyújtanak akár még a legerősebb napjaimon is. Neked már nem kell keresgélned, és feleslegesen pénzt költened olyan bugyikra, amikről nem tudod, vajon beválnak-e. Tudom, milyen bosszantó, ezért szeretném veled megosztani a tapasztalataimat. Így neked már nem kell kockáztatnod! Összegyűjtöttem azokat a bugyikat, amelyek hű társaid lehetnek a vérzésed elején, közepén és végén – alvás közben, jógaórán, vagy egy hosszú munkanapon az irodában.

A YoniPanties-en csak olyan menstruációs bugyikat találsz, amelyek egyszerre kényelmesek és megbízhatóak. Ezt megígérhetem!

 

Ne legyen többet tabu a menstruáció!

Szeretném elérni hogy itthon is egyre ismertebb legyen a menstruációs bugyi koncepciója és bebizonyítsuk az összes szkeptikus lánynak hogy ez tényleg működik. Tudom hogy ez egy hosszú edukációs folyamat de egyben örülök is hogy a YoniPanties ennek a részese lehet.

 

Csatlakozz te is, válassz egy bugyit, próbáld ki és szeress bele!