Barion Pixel
CSATLAKOZZ TE IS A FÖLD NAPJA KAMPÁNYUNKHOZ 🌍🌱 A 20% KEDVEZMÉNYÉRT ÁPRILIS 12-22 KÖZÖTT! I KUPONKÓD: ZOLDHET20 🌿
CSATLAKOZZ TE IS A FÖLD NAPJA KAMPÁNYUNKHOZ 🌍🌱 A 20% KEDVEZMÉNYÉRT ÁPRILIS 12-22 KÖZÖTT! I KUPONKÓD: ZOLDHET20 🌿

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK
(GY.I.K.)

Mindent a Yoni bugyikról

A Yoni bugyik teljesen átlagosnak néznek ki kívülről, de beépített szivárgásmentes technológiával rendelkeznek. A bugyik második rétege szuper nedvszívó képességű, így frissnek és száraznak érzed magad akár egész nap. A harmadik réteg pedig megakadályozza a folyadék kiszivárgását az alsóneműkből.

A Yonibugyik külső anyaga eltérő; vannak 100% pamut bugyink (pl.: a YoniLace) de van olyan ami nylon vagy poliészter anyagú (pl.: YoniSensual). Erről többet olvashatsz a bugyik leírásánál.

Minden bugyink belső anyaga (amely a bőröddel is érintkezik) minden esetben 95% pamut és 5% elasztán.

Minden bugyink mérettáblázata megtalálható a bugyi leírásánál. A fazonok miatt a méretek eltérnek, így ha több féle bugyit rendelsz mindegyiknek nézd meg a méretét külön-külön. Legegyszerűbb ha leméred a saját bugyid és ahhoz hasonlítod a Yoni bugyikat.

A bugyik belseje ezüstszálas pamutból készült, ami antibakteriális hatású és semlegesíti a rossz szagokat is. Ez az anyag tovább 100%-ban légátersztő is, így nincs pállottság érzés csak egész napos frissesség.

A tisztasági/menstruációs bugyik viselése teljesen megegyezik a normális bugyi viselésével. Attól függően hogy, mennyire vérzel válassz bugyit, ha biztosra akarsz menni így elég csak reggel és este cserélned.

Pro tipp: Azt javasoljuk, hogy először próbáld ki a bugyijainkat otthon, hogy lásd melyik a legjobb számodra és a menstruációd melyik napján tudod használni.

A 3 és 4 rétegű bugyikat a nehezebb napokra ajánljuk, a tisztasági bugyit pedig a könnyebbekre. Van aki önmagában hordja a bugyikat, de van aki használ mellé kiegészítő terméket (tampont, kelyhet, betétet). Nagyon hasznos tud lenni a bugyi azokon a bizonyos “úgy érzem meg fog jönni” napokon is, így nem kell azon aggódnod, hogy mikor kell kimenned a mosdóba felszerelkezni.

Rendeltetésszerű használat mellett akár 3-4 évig is használhatod a Yonibugyid. Fontos hogy minden használat után azonnal öblísd ki és maximum 40 fokon mosd mosógépben. Ne használj se öblítöt, se szárítógépet mert ezek mint csökkentik a bugyik élettartalmát.

Minden Yoni fehérnemű speciálisan kialakított szivárgás elleni védelemmel rendelkezik – minél nagyobb a nedvszívó képesség, annál több réteg van benne.

Íme egy gyors magyarázat a különböző erősségre:

– Könnyű: Akár 1 normál tampon, fél normál betét  vagy 2 teáskanál is elfér
– Közepes: Akár 3 normál tampon, 1.5 normál betét vagy 6 teáskanál is elfér benne
– Nehéz: akár 4 normál tampont, 2 normál betét vagy 8 teáskanálnyit is elfér

A bugyik mosása 40 fokon ajánlott akár más fehérneműkkel is, viszont öblítőt és vízlágyítót ne használj, mert ez károsítja az anyagát.
A termékek moshatóak 60 fokon is, de ez a magas hőfok megrövidítheti az anyag élettartalmát. Emiatt javasoljuk az alacsonyabb hőfokot.
Ha azt szeretnéd, hogy a vér ne hagyjon nyomot a bugyin használat után hideg vízzel nyomkodd ki a vért (ne csavard az anyagot, csak nyomkodd!).

A Yonibugyikat GLS futárszolgálattal szállítjuk házhoz. Szerintünk ők a legmegbízhatóbbak ezért dolgozunk velük. A kézbesítés idejéről a GLS futárszolgálat fog majd informálni.  Amennyiben a futár nem tudja kézbesíteni a csomagod, valamivel később újból megkísérli annak kézbesítését. Ha ez is meghiúsul, visszahozza hozzánk. Ezután egy újabb szállítási összeg fejébe tudjuk neked kiszállítani újra a csomagot.

A rendelésed Foxpost csomagautomatába is rendelheted.3 naptári napig őrizzük csomagodat az automatáinkban. Az 3 napos időtartamba a hétvégi napok (szombat, vasárnap) is beleszámítanak. Az átvételi határidő óra-perc pontossággal a csomag érkezéséről szóló sms és email értesítésben található.

A futár ezen időpont után kiveszi a csomagot az automatából, ezért fontos, hogy az értesítésben szereplő időpontig átved a csomagot. Ha az átvételi időszakban munkaszüneti- vagy ünnepnap van (a hétvégi napok ide nem értendőek), abban az esetben automatikusan meghosszabbítjuk az átvételi időt. Az átvételi határidő lejárata után A Foxpost visszaviszi a csomagod a raktárukba, ahol további egy hétig tároljuk. Ezidő alatt a címzett és feladó is kérhet újraküldést, melynek a díja 550 Ft. Ha a csomag megérkezett az átvételi pontra, SMS-ben értesítjük a címzettet. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általa ismert kóddal nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját.

Nagyon rajta vagyunk az ügyön, de egyelőre még nem szállítunk Yoni bugyit külföldre.
Mindent a szállításról
Elállási szándék, garancia, csere

Magyarországon a jogszabályok szerint, használt fehérneműt nem vagyunk kötelesek visszavenni, viszont mi úgy döntöttünk, hogy 30 napos Boldogság garanciát ajánlunk fel nektek. Ha úgy alakulna hogy mégsem tartasz igényt a bugyira, akkor írj e-mailt a hello@yonipanties.hu címre, válaszul elküldjük az elállási nyilatkozatot és a címünket, ahova vissza kell küldened postai úton a terméket. FONTOS: sajnos időhiány miatt nem áll módunkba a postán sorba állni a visszaküldött csomagért, így kérlek úgy küldd, hogy mindenképp a címünkre hozza ki a futár. Amint megkaptuk a csomagot és a mellékelt formanyomtatványt, már utaljuk is vissza neked az összeget. A Boldogság Garancia csak akkor vehető igénybe, ha bugyi(k) nem voltak használva, csak próbálva voltak másik fehérneműre. Kimosott vagy lecímkézett bugyit sem tudunk visszavenni higéniai okokból kifolyólag.

Ha úgy érzed, méretproblémád van, kicseréljük a terméket a kézhezvételtől számított 14 napon belül. Ebben az esetben a futár viszi az új terméket és elhozza a régit. Mivel fehérneműről van szó, így kizárólag nem használt, csak felpróbált terméket tudunk cserélni.  Az első csere ingyenes, viszont a másodikért már szállítási díjat számolunk fel.