🎄Rendelj most bármilyen Yoni bugyit és 5.000Ft ajándékkupont kapsz a csomagod mellé 🎁 Az akció December 24.-ig érvényes 🎁

🎄Rendelj most bármilyen Yoni bugyit és 5.000Ft ajándékkupont kapsz a csomagod mellé 🎁 Az akció December 24.-ig érvényes 🎁

SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS GLS FUTÁRSZOLGÁLATTAL: 1.490 Ft

Termékeinket akár két napon belül megkaphatod, futárunk általi házhoz szállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között. Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 9.00 és 17.00 óra között meglátogat.

Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb).

Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd a szerződött logisztikai partnerünk, a GLS Futárszolgálat ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphatsz pontos információkat.

Weboldalunkon időszakos és egyéb kedvezményeket biztosíthatunk, kupon formájában, vagy bizonyos összeghatár vásárlása felett. A kedvezményes szállítási díjakról weboldalunkon tájékozódhat.


FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA SZÁLLÍTÁS: 1.190 Ft

A szállítási idő partnerünktől, a Foxpost-tól függ, de maximum 5 munkanap.

Mennyi időm van átvenni a csomagom a FOXPOST automatából?

Jelenleg 3 naptári napig őrizzük csomagodat az automatáinkban. A 3 napos időtartamba a hétvégi napok (szombat, vasárnap) is beleszámítanak. Az átvételi határidő óra-perc pontossággal a csomag érkezéséről szóló sms és email értesítésben található. Partnerünk futárja ezen időpont után kiveszi a csomagot az automatából, ezért fontos, hogy az értesítésben szereplő időpontig átvedd a csomagot. Ha az átvételi időszakban munkaszüneti- vagy ünnepnap van (a hétvégi napok ide nem értendőek), abban az esetben automatikusan meghosszabbítjuk az átvételi időt.

Mi történik a csomagommal, ha nem tudom időben átvenni?

Az átvételi határidő lejárata után partnerünk visszaviszi a raktárába, ahol további egy hétig tárolja. Ezidő alatt a címzett és feladó is kérhet újraküldést, melynek mindenkori díját a partnerünk határozza meg.

Hogyan veheti át a címzett a csomagot?

Ha a csomag megérkezett az átvételi pontra, értesítjük a címzettet. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általa ismert kóddal nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját.

A címzett helyett más is átveheti a csomagot?

A nyitókód ismeretében bárki átveheti a csomagot az automatából. 


SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Személyes átvételre jelenleg sajnos nincs lehetőség sem székhelyünkön, sem telephelyünkön.

FIZETÉSI FELTÉTELEK

1. KÉSZPÉNZES VAGY BANKKÁRTYÁS FIZETÉS FUTÁRNAK (UTÁNVÉT)

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét. Az utánvétkezelés díja 690 Ft.

2. FIZETÉS PAYLIKE SEGÍTSÉGÉVEL (ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉS)

A PayLike elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával fizetni online áruházunkban. Ez a fizetési rendszer minden biztonsági előírásnak eleget tesz, a cég kulcsfontosságúnak tartja a kártyaadatok védelmét. Minden adatbiztonsági és törvényi megfelelésnek eleget téve, a bankkártya társaságok által előírt PCI DSS minősítést is magáénak tudja.

A bankkártyás fizetéshez nem szükséges a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot.

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat

A használata ingyenes, rejtett költségek nélkül a vásárló már mobilról, bármely böngészővel használhatja a fizetőkaput. A vásárló fizetésekor személyes- és kártyaadatai egy alkalommal sem kerülnek át a kereskedőhöz. További információ: www.paylike.hu

3. (ELŐRE TÖRTÉNŐ) BANKI ÁTUTALÁS

Fizetés egyszerűen, banki átutalással. Kérjük, a megjegyzés rovatban tüntesse fel a rendelésszámot. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik. Az esetleges banki díjakon felül további költsége nincs.