🔥20% kedvezmény  I  🚚 ingyen szállítás 25.000Ft felett  I  😍 kuponkód: yoni20

🔥20% KEDVEZMÉNY  I  🚚 INGYEN SZÁLLÍTÁS 25.000FT FELETT  I  😍 KUPONKÓD: YONI20

Hogyan működik a menstruációs bugyi?

Miért biztonságos? Hogyan válassz? Mik a Yoni bugyi előnyei?

miből vannak a bugyik?

A Tisztasági/Menstruációs bugyik különböző rétegüknek köszönhetően akár súlyuknak többszörösét is magukba tudják zárni. Vékonysága akár egy tisztasági betété, így nagyon kényelmes viselet illetve antibakteriális anyaguknak köszönhetően friss érzetet ad akár egész nap. Minden bugyink belseje (amely a bőröddel is érintkezik) minden esetben  pamut. A külső rész anyagösszetétele bugyinként eltérhet.

miért nem ázik át?

A legalsó védőréteg az a réteg, amely meggátolja az átázást. Ez biztosít arról, hogy egész nap száraz maradj mivel nem engedi át a folyadékot, mégis hagyja a bőrödet lélegezni és komfortérzetedet is magasan tartja.

hogyan kell használni?

A tisztasági/menstruációs bugyik viselése teljesen megegyezik a normális bugyi viselésével. Attól függően hogy, mennyire vérzel válassz bugyit, így elég csak reggel és este cserélned. A legerősebb bugyink 4 tamponnyi vért képes átázás nélkül magába szívni, a leggyengépp pedig 1 db tamponnyit. Pro tipp: Azt javasoljuk, hogy először próbáld ki a bugyijainkat otthon, hogy lásd melyik a legjobb számodra és a menstruációd melyik napján tudod használni.

mi is az a boldogság garancia?

Kézhezvételtől számítva 14 napod van méretet cserélni teljesen ingyen. Továbbá kézhezvétel után 30 napod van tesztelni a bugyit, és ha nem vált be akkor visszaküldheted és mi visszafizetjük az árát.

miért éri meg menstruációs bugyira váltani?

5 db mesntruációs bugyi csomag ára 25.000 Ft 2 év alatt elhasznált organikus tamponok ára 36.000 Ft 2 év alatt elhasznált organikus betétek ára 41.000 Ft

hogyan mossam a bugyimat?

A bugyik mosása 40 fokon ajánlott akár más fehérneműkkel is, viszont öblítőt és vízlágyítót ne használj, mert ez károsítja az anyagát. A termékek moshatóak 60 fokon is, de ez a magas hőfok megrövidítheti az anyag élettartalmát. Emiatt javasoljuk az alacsonyabb hőfokot. Ha azt szeretnéd, hogy a vér ne hagyjon nyomot a bugyin használat után hideg vízzel nyomkodd ki a vért (ne csavard az anyagot, csak nyomkodd!).

méretezés

Általában azt javasoljuk hogy, a normál bugyid méretével megegyező méretet válaszd. Ha két méret között vacilálsz, akkor mindenképp válaszd a nagyobbat mivel a menstruációs bugyik combnál kicsit passzentosabbak mint a sima bugyik. A mérettáblázatokat megtalálod a bugyik részletes oldalán.

mikor használjam?

A 3 és 4 rétegű bugyikat a nehezebb és közepes napokra ajánljuk, a  két rétegű bugyinkat pedig a könnyebbekre. Van aki önmagában hordja a bugyikat, de van aki használ mellé kiegészítő terméket (tampont, kelyhet, betétet). Nagyon hasznos tud lenni a bugyi azokon a bizonyos “úgy érzem meg fog jönni” napokon is, így nem kell azon aggódnod, hogy mikor kell kimenned a mosdóba felszerelkezni. Sokan éjszakára veszik fel, hiszen a bugyival biztos lehetsz benne hogy, nem mozdul el és nem érnek balesetek.