Barion Pixel

Akár 50% kedvezmény 🎉 május 10-20 között az OUTLET termékekre ✨

Akár 50% kedvezmény 🎉 május 10-20 között az OUTLET termékekre ✨

Hogyan működik a menstruációs bugyi?

Miért biztonságos? Hogyan válassz? Mik a Yoni bugyi előnyei?

miből vannak a bugyik?

A menstruációs bugyik különböző rétegüknek köszönhetően akár 4 tamponnyi vért is magukba tudnak zárni. Vékonysága akár egy tisztasági betété, így nagyon kényelmes viselet. Belső részük ezüstszálas pamut amitől 100%-ban antibakteriális. Szuper nedszívó erejüknek köszönhetően nincs nedvesség érzet a viselésük során.

miért nem ázik át?

A legalsó védőréteg az a réteg, amely meggátolja az átázást. Ez biztosít arról, hogy egész nap száraz maradj mivel nem engedi át a folyadékot, mégis hagyja a bőrödet lélegezni és komfortérzetedet is magasan tartja.

hogyan kell használni?

A menstruációs bugyik viselése teljesen megegyezik a normális bugyi viselésével. Attól függően hogy, mennyire vérzel válassz bugyit, így elég csak reggel és este cserélned. A legerősebb bugyink 4 tamponnyi vért képes átázás nélkül magába szívni, a leggyengébb pedig 1 tamponnyit. Pro tipp: Azt javasoljuk, hogy először próbáld ki a bugyijainkat otthon, hogy lásd melyik a legjobb számodra és a menstruációd melyik napján tudod használni

mi is az a boldogság garancia?

Kézhezvételtől számítva 14 napod van méretet cserélni teljesen ingyen. Továbbá kézhezvétel után 60 napod van tesztelni a bugyit, és ha nem vált be akkor visszaküldheted és mi visszafizetjük az árát. FONTOS: sajnos a postán maradó csomagokért nem áll módunkban sorba állni, így kérlek győzödj meg róla, hogy a csomagod nem fog a postán landolni.

miért éri meg menstruációs bugyira váltani?

5 db mesntruációs bugyi csomag ára 25.000 Ft
2 év alatt elhasznált organikus tamponok ára 36.000 Ft
2 év alatt elhasznált organikus betétek ára 41.000 Ft

hogyan mossam a bugyimat?

A bugyik mosása maximum 40 fokon ajánlott akár más fehérneműkkel is, viszont öblítőt és vízlágyítót ne használj, mert ez károsítja az anyagát. Ha azt szeretnéd, hogy a vér ne hagyjon nyomot a bugyin használat után hideg vízzel nyomkodd ki a vért (ne csavard az anyagot, csak nyomkodd!). A Yoni mosózsák használata is ajánlott, mivel ezzel is meghosszabbíthatod a bugyijaid élettartamát.

méretezés

Minden bugyink oldalán megtalálod a bugyikhoz tartozó mérettáblázatot, ami alapján meg tudod rendelni a számodra legmegfelelőbb méretet. Általában azt javasoljuk hogy, a normál bugyid méretével megegyező méretet válaszd. Ha két méret között vacilálsz, akkor mindenképp válaszd a nagyobbat mivel a menstruációs bugyik combnál kicsit passzentosabbak mint a sima bugyik.

mikor használjam?

A bugyijaink négy különböző erősségűek ahhoz mérten, hogy milyen erősségű a vérzésed. A 4-es erősségű bugyinkat a legerősebb napokra ajánljuk, illetve az erős vérzéses éjszakákra. A 3-as és 2-es erősségű bugyijaink tökéletesek a közepes napokra amik vagy csak kezdődik vagy már végződik a menstruációd. Az 1-es erősségű bugyink ami a tanga fazon a pecsételő vérzéses napokra ajánjuk vagy hüvelyi folyás esetére.Nagyon hasznos tud lenni a bugyi azokon a bizonyos “úgy érzem meg fog jönni” napokon is, így nem kell azon aggódnod, hogy mikor kell kimenned a mosdóba felszerelkezni. Sokan éjszakára veszik fel, hiszen a bugyival biztos lehetsz benne hogy, nem mozdul el és nem érnek balesetek.

Kérlek várj! Válaszolj az alábbiakra.

Miért döntöttél úgy, hogy nem szeretnél vásárolni?