Barion Pixel

Újra itt a Joy napok 🎉 Június 6-9 között 20% kedvezmény mindenre ✨KUPONKÓD: Joynapok2024✨

Újra itt a Joy napok 🎉 Június 6-9 között 20% kedvezmény ✨KUPONKÓD: Joynapok2024✨

Hogyan távolítsuk el a vért a matracunkból?

Életünk során szinte mindenkivel előfordult már menstruációs baleset, amikor ágyneműből vagy akár matracból kelett vérfoltot eltüntetnünk. A jó hír az, hogy a vérfoltok eltávolítása nem lehetetlen feladat, és sokféle módszer áll rendelkezésre annak érdekében, hogy teljesen eltávolítsuk őket.

💁🏼‍♀️ Reagálj gyorsan!

Az első és legfontosabb dolog az, hogy mielőbb tegyünk valamit, amikor vérfoltot észlelünk az ágyunkon vagy a matracunkon. Minél tovább várunk, annál nehezebb lesz eltávolítani a foltot. Ha gyorsan reagálunk, akkor a vérfoltok eltávolítása jóval egyszerűbbé válik.

💁🏼‍♀️Használj hideg vizet!

A vérfoltok eltávolításának legjobb módja az, ha hideg vízzel öblítjük le a foltot. Ez segít megakadályozni a vér megszilárdulását a szöveten és könnyebben eltávolíthatóvá teszi a foltot. Fontos, hogy ne használjunk meleg vizet a vérfolt eltávolítására. A meleg víz ugyanis segít a vér megszilárdulásában, ami nehezebbé teszi a folt eltávolítását.

💁🏼‍♀️ Alkalmazz mosószert!

Ha hideg vízzel öblítettük le a vérfoltot, akkor alkalmazzunk mosószert is a foltra. A mosószer hatékonyan eltávolítja a vérfoltokat, különösen, ha a matracunkon vizes és habos állapotban hagyjuk a mosószerrel kezelt foltot. Érdemes azonban ellenőrizni, hogy a használt mosószer színtartó-e, és nem fog-e károsodást okozni a matrac anyagán.

💁🏼‍♀️ Próbáld ki a hidrogén-peroxidot!

Ha a mosószer nem működik, akkor érdemes kipróbálni a hidrogén-peroxidot. Vigyünk fel egy kis hidrogén-peroxidot a foltra, majd várjuk meg, amíg elkezd habzani. Ezután öblítsük le a hidrogén-peroxidot hideg vízzel, majd hagyjuk száradni a matracot.

💁🏼‍♀️ Alkalmazz szódabikarbónát!
Ha még mindig maradt folt, akkor próbálkozzunk a szódabikarbónával. Vigyünk fel egy kis szódabikarbónát a foltra, majd hagyjuk rajta néhány órát. Ezután alaposan porszívózzuk le a szódabikarbónát a matracról. A szódabikarbóna hatékonyan eltávolítja a szerves foltokat, mint például a vér.

💁🏼‍♀️ Próbáld ki a fehérítőt!
Ha a folt nagyon makacs és semmi sem működik, akkor érdemes kipróbálni a fehérítőt. Azonban vigyázzunk, hogy csak fehér matracok esetén használjunk fehérítőt. A színes matracok esetében a fehérítő súlyos károsodást okozhat.

Összefoglalva, a vérfoltok eltávolítása nem igényel sok erőfeszítést, de időben kell cselekednünk. A hideg víz, a mosószer, a hidrogén-peroxid és a szódabikarbóna hatékony módszerek a vérfoltok eltávolítására. A Yoni menstruációs bugyikkal elkerülheted az ilyen kellemetlen szituációkat, és nyugodtan aludhatsz egész éjjel balesetek nélkül.

A képen a YoniSleep bugyinkat láthatod, amit kifejezetten éjszakára fejlesztettünk ki. Extra nedvszívó rétege elöl és hátul is teljes védelmet nyújt, így te nyugodtan végig aludhatod az éjszakát balesetek nélkül. Limitál mennyiségben elérhető most a SHOP-ban.

Tetszett a bejegyzés?
Oszd meg másokkal is!

további blogposztjaink

rólunk mondtátok

Kinga Csányi-Tóth
Kinga Csányi-Tóth
2024-05-10
Ennél komfortosabb érzést menstruáció alatt még nem tapasztaltam. Sokat hezitáltam, fenntartásokkal kezeltem, hogy milyen érzés lehet egy ilyet használni, de minden várakozásomat felülmúlta. Az ügyfélszolgálatuk 10 csillagos, péntek este 10-kor is válaszoltak, munkaidőn túl, nem számítottam rá, hogy még ilyenkor is választ és segítséget kapok. :) A termék és a kiszolgálás is kiváló. Szívből ajánlom mindenkinek.
W B
W B
2024-02-11
Imádom a bugyikat, én a Yonifunt használom, tökéletes minden nap, sosem hagytak cserben, sosem áztak át. Több márkát is kipróbáltam, egyik sem vált be teljesen, ezért tovább kerestem, és azt gondolom, meg is találtam a nekem valót. Leglább 10 éve nem használok segédeszközöket vérzéskor, de akkor még elég kevés alternatív lehetőség volt, hogy ilyenkor biztonságban érezzem magam. A szilikon kehely pl. nekem nem pálya. Szerencsére az elmúlt években több hazai termék is született, és eddigi tapasztalataim szerint a Yonipanties gyártja a legmegbízhatóbb termékeket a legkiszolgáltatottabb napokra. És ami a csúcs, hogy olyan szépek is a fehérneműk, hogy egyrészt kívülről semmi nem látszik, és mikor csak a fehérnemű marad, az is nagyon esztétikus, mondhatnám azt is, szexi :) Most két darabom van, még kettőre szükségem van, hogy teljesen hátradőlhessek ilyenkor. Minden alkalommal 60 fokon mosom őket, megvannak több, mint egy éve, ha nem 2, és ugyanolyan jól funkcionálnak. Hálás vagyok, hogy megtaláltalak benneteket, nagyon köszönöm, hogy vagytok - értünk, egészségesen élni vágyó nőkért. Minden korosztályú és stílusú temékeny korában lévő nőnek ajánlom, mielőbb térjen át a Yonipanties termékeire, megéri egy minőségibb, egészségesebb életetért, ciklusért, tisztulásért. <3
Enikő Tóth
Enikő Tóth
2023-11-18
Sajnos a nedvszívó betét ragasztása már az összes bugyimnál elengedett, használhatatlanná váltak. Nincs még egy éve hogy vettem őket és egy menstruáció alkalmával egy bugyit egyszer hordok csak (szóval nem hordom sokat). Kényelmes, jó az anyaga de sajnos nem hosszú életűek :(
kriszta.kriszta
kriszta.kriszta
2023-07-14
Nagyon elégedett vagyok, yoni queen-t vettem és imádom
Brigitta Vöcskei
Brigitta Vöcskei
2023-03-05
Nagyon örülök hogy megrendeltem a bugyikat. Nem csalódtam bennük, kényelmesek, megbízhatóak és jó viselni őket. Köszönöm 🥰
Edina Farkas
Edina Farkas
2023-02-25
A bugyikkal alapvetően elégedett vagyok, de az erősebb napokon érzem azt a YoniQueen-nél, hogy milyen jó lenne, ha a has felőli oldalon legalább 5 cm-rel följebb érne a nedvszívó réteg, mert így mindig aggódom, hogy elől nincs-e szivárgás (sajnos néhány alkalommal volt). Ezt leszámítva abszolút kényelmes és biztonságos viselet. Többféle típust rendeltem, és egyedül a yonibasic shaper okozott csalódást, mivel viseletre eszméletlen kényelmes, viszont kb. 3 használat után teljesen kezd szétesni a ragasztások mentén. Emiatt őt nem ajánlanám jó szívvel, de a többi típusnál érdemes kísérletezni, hogy kinek mi válik be a leginkább. 😉
Ancsa
Ancsa
2023-02-24
Gyors kiszállítás, megbízható termékek.